Привіт усім, хочу поділитися ситуацією і запитати поради. Останнім часом я помітила, що в мене в гардеробі речей ніби багато, але коли треба швидко зібратись, часто нічого нормально не поєднується. Буває так, що купую одяг просто тому, що він гарний окремо, але потім виявляється, що він не підходить до інших речей і майже не носиться. Згадала, як раніше у мене було кілька простих комплектів, які я носила постійно, і все виглядало нормально без зайвих роздумів. Тепер хочу повернути більш практичний підхід, але щоб він не був нудним. Іноді переглядаю різні варіанти образів тут на сайті щоб зрозуміти, як люди комбінують речі в реальному житті. А як у вас з цим — є свої “робочі” поєднання чи кожного разу щось нове?
8 vues

Зайшов у тему випадково, переглядав нові обговорення на форумі. Я не дуже слідкую за модою, але інколи цікаво читати такі розмови, бо видно, як по-різному люди підходять до звичайних речей у житті. У мене все досить просто: кілька зручних речей і мінімум думок про стиль і поєднання. Але загалом такі теми показують, що навіть повсякденний одяг може бути для когось системою з підходом, плануванням і своїм способом організувати життя.