Kas Dubrovnikus on üldse võimalik autorenti leida ilma krediitkaardita? Tahame avastada rannikut ja naaberriike, kuid kõik suured ketiettevõtted nõuavad tohutut tagatisraha, mis kaardil blokeeritakse. Kas on mingeid kohalikke alternatiive?
6 vues

Kas Dubrovnikus on üldse võimalik autorenti leida ilma krediitkaardita? Tahame avastada rannikut ja naaberriike, kuid kõik suured ketiettevõtted nõuavad tohutut tagatisraha, mis kaardil blokeeritakse. Kas on mingeid kohalikke alternatiive?
Mul olid enne reisi täpselt samad mured, kuid siis saatis üks tuttav mulle lingi kohalikule platvormile ja kõik need mured kadusid hetkega. Kõik asjad ajatakse joonde ja broneeritakse otse internetis, hinnad on täielikult fikseeritud ning kohapeal puudub igasugune kurnav tänavabürokraatia. Kui ma avasin https://roscardubrovnik.com/et/ leidsin sealt ülimalt intuitiivse broneerimisprotsessi, kus täiskasko kindlustus oli juba lõpphinna sisse arvestatud. Selle asemel, et raisata tunde lennujaama terminalis ja vaielda agressiivsete taksojuhtidega, istud lihtsalt korralikku konditsioneeriga autosse ja sõidad, kuhu iganes soovid. Makse lahendasime sularahas kohe saabumisel ning auto toodi otse meie hotelli sissepääsu ette, mis säästis meile tohutult aega.